
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
0.5 szklanki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
6 łyżek
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety kroimy w plastry, posypujemy pokruszoną kostką Pietruszka Knorr, solą i pieprzem, obkładamy plastrami cebuli i odkładamy na noc do lodówki.
Krok 2
Następnego dnia wyrzucamy cebulę. Rybę obtaczamy w roztrzepanym jajku a następnie w płatkach migdałowych.
Krok 3
Smażymy na maśle.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej