
Składniki
2 sztuki
2 łyżki
1 szczypta
650 gramów
2 łyżki
1 sztuka
2 szklanki
0.5 opakowania
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kaszę ugotować z włoszczyzną i kostką grzybową Knorr.
Krok 2
Pieczarki pokroić w plastry i podsmażyć na patelni. Cebulę posiekać i dodać do pieczarek.
Krok 3
Następnie dodać łyżkę masła i mieszać z grzybami.
Krok 4
Naczynie żaroodporne wysmarować pozostałym masłem i nałożyć do niego kaszę wymieszaną z pieczarkami, cebulą i serem żółtym. Doprawić.
Krok 5
Rozgrzej piekarnik do temperatury 180 stopni i piec przez 15 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulion grzybowy na borowikach leśnych Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej