
Składniki
2 łyżki
null
1 szklanka
1 sztuka
null
1 łyżka
5 łyżek
4 sztuki
100 gramów
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W kotletach natnij głębokie kieszenie, delikatnie rozbij. Oprósz pieprzem i nafaszeruj serem.
Krok 2
Posyp mąką , obtocz w jajku , następnie bułce tartej, wymieszanej z serem , oregano i szczyptą soli.
Krok 3
Smaż na rozgrzanym oleju.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej