Kluseczki ryżowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kluseczki ryżowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

4 łyżki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozgotuj ryż w wodzie.

Krok 2

Następnie ostudź i połącz z serem, jajkami i pietruszką.

Krok 3

Całość wymieszaj, formuj dwoma łyżkami w beczułki i wrzuć na gotującą się zupę szczawiową.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pierś kurczaka z mango
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej