Kluseczki ryżowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

249

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

4 łyżki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozgotuj ryż w wodzie.

Krok 2

Następnie ostudź i połącz z serem, jajkami i pietruszką.

Krok 3

Całość wymieszaj, formuj dwoma łyżkami w beczułki i wrzuć na gotującą się zupę szczawiową.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej