Kluseczki ryżowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kluseczki ryżowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

4 łyżki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozgotuj ryż w wodzie.

Krok 2

Następnie ostudź i połącz z serem, jajkami i pietruszką.

Krok 3

Całość wymieszaj, formuj dwoma łyżkami w beczułki i wrzuć na gotującą się zupę szczawiową.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kluseczki ryżowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Frittata z szynką
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej