Koktajl owocowo szpinakowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koktajl owocowo szpinakowy

Autor: dietetycznie-w-kuchni.blogspot.com

ratingratingratingratingrating

2

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

22 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

58 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 gramów

50 gramów

1 łyżeczka

2 szczypty

50 gramów

1 łyżeczka

200 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie skłądniki włożyć do naczynia i zblenderować.

Krok 2

Miód można zastąpić słodzikiem lub cukrem

dietetycznie-w-kuchni.blogspot.com

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koktajl owocowo szpinakowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koktajl owocowo szpinakowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koktajl owocowo szpinakowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koktajl owocowo szpinakowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koktajl owocowo szpinakowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koktajl owocowo szpinakowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koktajl owocowo szpinakowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koktajl owocowo szpinakowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Tradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?

Czytaj więcej