
Składniki
50 gramów
50 gramów
200 mililitrów
50 gramów
2 szczypty
1 łyżeczka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie skłądniki włożyć do naczynia i zblenderować.
Krok 2
Miód można zastąpić słodzikiem lub cukrem
Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej