
Składniki
null
null
null
null
2 sztuki
200 gramów
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kotlety dopraw, rozbij na cienkie plastry.
Krok 2
Następnie posyp serem wędzonym startym na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
Zwiń w rulon i panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Usmaż.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej