
Składniki
null
null
null
null
2 sztuki
200 gramów
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kotlety dopraw, rozbij na cienkie plastry.
Krok 2
Następnie posyp serem wędzonym startym na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
Zwiń w rulon i panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Usmaż.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej