Kotlet schabowy

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

6 sztuk

0

0

2 sztuki

0

0

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kotlety dopraw, rozbij na cienkie plastry.

Krok 1

Następnie posyp serem wędzonym startym na tarce o grubych oczkach.

Krok 1

Zwiń w rulon i panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Usmaż.

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej