Składniki
null
null
null
null
2 sztuki
200 gramów
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kotlety dopraw, rozbij na cienkie plastry.
Krok 2
Następnie posyp serem wędzonym startym na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
Zwiń w rulon i panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Usmaż.
Przepisy w Waszym wykonaniu
15 osób ogląda przepis: 
Pieczeń ze schabu w glazurze z dżemu morelowego z cebulą i jabłkiem
120 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej