Kotlety cebulowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotlety cebulowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 sztuka

1 łyżeczka

0.5 szklanki

1 łyżeczka

0.2 szklanki

0.2 szklanki

2.5 szklanki

1 szklanka

1 szklanka

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ryż ugotuj i ostudź.

Krok 2

Wszystkie cebule posiekaj. Czosnek zmiażdż.

Krok 3

Następnie połącz wszystkie składniki, dobrze wymieszaj i uformuj kotlety.

Krok 4

Kotlety obtocz w bułce tartej.

Krok 5

Piecz w piekarniku około 40 minut w temperaturze 180 stopni.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety cebulowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety cebulowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety cebulowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety cebulowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety cebulowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety cebulowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety cebulowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotlety cebulowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Sałatka Szefa
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej