Kotlety mięsno-rybne przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotlety mięsno-rybne

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

3 łyżki

1 sztuka

50 gramów

1 sztuka

1 sztuka

400 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śledzia włóż na kilka minut do wody, aby nie był za słony.

Krok 2

Bułkę namocz w mleku. Cebulę skrój w drobną kostkę.

Krok 3

Śledzia, mięso i bułkę zmiel.

Krok 4

Dodaj cebulę, jajko i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 5

Dokładnie wymieszaj i formuj kotleciki, obtocz w mące.

Krok 6

Smaż na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Brownie czekoladowe
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej