
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
3 łyżki
1 sztuka
50 gramów
1 sztuka
1 sztuka
400 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzia włóż na kilka minut do wody, aby nie był za słony.
Krok 2
Bułkę namocz w mleku. Cebulę skrój w drobną kostkę.
Krok 3
Śledzia, mięso i bułkę zmiel.
Krok 4
Dodaj cebulę, jajko i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Krok 5
Dokładnie wymieszaj i formuj kotleciki, obtocz w mące.
Krok 6
Smaż na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej