Kotlety mięsno-rybne

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

50 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śledzia włóż na kilka minut do wody, aby nie był za słony.

Krok 2

Bułkę namocz w mleku. Cebulę skrój w drobną kostkę.

Krok 3

Śledzia, mięso i bułkę zmiel.

Krok 4

Dodaj cebulę, jajko i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 5

Dokładnie wymieszaj i formuj kotleciki, obtocz w mące.

Krok 6

Smaż na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety mięsno-rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
13 osób ogląda przepis:
Jagodzianki
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej