Kotlety w serowej panierce

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

222

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 łyżki

2 sztuki

null

3 sztuki

null szczypt

300 gramów

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso umyj, osusz, pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Następnie wymieszaj ze startym na tarce serem, surowymi jajkami i mąka.

Krok 3

Posiekaj cebulę i dodaj do mięsa. Dopraw do smaku.

Krok 4

Na gorący tłuszcz kładź po łyżce ciasta i smaż z obydwóch stron na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej