
Składniki
1 sztuka
4 łyżki
2 sztuki
null
3 sztuki
null szczypt
300 gramów
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj, osusz, pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
Następnie wymieszaj ze startym na tarce serem, surowymi jajkami i mąka.
Krok 3
Posiekaj cebulę i dodaj do mięsa. Dopraw do smaku.
Krok 4
Na gorący tłuszcz kładź po łyżce ciasta i smaż z obydwóch stron na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Chili con carne extra pikantne
30 min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej