Kotlety w serowej panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotlety w serowej panierce

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 łyżki

2 sztuki

null

3 sztuki

null szczypt

300 gramów

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso umyj, osusz, pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Następnie wymieszaj ze startym na tarce serem, surowymi jajkami i mąka.

Krok 3

Posiekaj cebulę i dodaj do mięsa. Dopraw do smaku.

Krok 4

Na gorący tłuszcz kładź po łyżce ciasta i smaż z obydwóch stron na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej