Kotlety w serowej panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotlety w serowej panierce

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 łyżki

2 sztuki

null

3 sztuki

null szczypt

300 gramów

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso umyj, osusz, pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Następnie wymieszaj ze startym na tarce serem, surowymi jajkami i mąka.

Krok 3

Posiekaj cebulę i dodaj do mięsa. Dopraw do smaku.

Krok 4

Na gorący tłuszcz kładź po łyżce ciasta i smaż z obydwóch stron na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotlety w serowej panierce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej