
Składniki
1 sztuka
4 łyżki
2 sztuki
null
3 sztuki
null szczypt
300 gramów
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj, osusz, pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
Następnie wymieszaj ze startym na tarce serem, surowymi jajkami i mąka.
Krok 3
Posiekaj cebulę i dodaj do mięsa. Dopraw do smaku.
Krok 4
Na gorący tłuszcz kładź po łyżce ciasta i smaż z obydwóch stron na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej