
Składniki
1 sztuka
4 łyżki
2 sztuki
null
3 sztuki
null szczypt
300 gramów
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj, osusz, pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
Następnie wymieszaj ze startym na tarce serem, surowymi jajkami i mąka.
Krok 3
Posiekaj cebulę i dodaj do mięsa. Dopraw do smaku.
Krok 4
Na gorący tłuszcz kładź po łyżce ciasta i smaż z obydwóch stron na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej