Kotlety ziemniaczano - rybne

Autor: tommy tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

12 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

30 dekagramów

1 szklanka

1 sztuka

2 łyżki

2 szklanki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki ugotuj w mundurkach i po ostygnięciu przeciśnij przez praskę. Rybę oczyść ze skóry i kości, zmiel.

Krok 2

Rybę i ziemniaki połącz i dopraw Delikatem Knorr.

Krok 3

Z masy rybnej uformuj kotlety. Panieruj w kolejności: mąka, roztrzepane jajko, bułka tarta.

Krok 4

Smaż kotlety na rozgrzanym oleju na złoty kolor. podawaj z surówkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety ziemniaczano - rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety ziemniaczano - rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety ziemniaczano - rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety ziemniaczano - rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety ziemniaczano - rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety ziemniaczano - rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety ziemniaczano - rybne - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Fix Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Fix Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej