Składniki
0.5 kilograma
null
30 dekagramów
1 opakowanie
1 szklanka
1 sztuka
2 łyżki
2 szklanki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki ugotuj w mundurkach i po ostygnięciu przeciśnij przez praskę. Rybę oczyść ze skóry i kości, zmiel.
Krok 2
Rybę i ziemniaki połącz i dopraw Delikatem Knorr.
Krok 3
Z masy rybnej uformuj kotlety. Panieruj w kolejności: mąka, roztrzepane jajko, bułka tarta.
Krok 4
Smaż kotlety na rozgrzanym oleju na złoty kolor. podawaj z surówkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuZimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej