Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotować bulion.

Krok 2

dodać pomidory, czosnek i połowę puszki kukurydzy. Zagotować. Zmiksować Wrzucić makaron do zupy i gotować ok. 15 minut.

Krok 3

Posypać kukurydzą. Podawać.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem pomidorowo - kukurydziany z makaronem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Proste sajgonki
czas przygotowania
44 min.
stopień trudności

średnie

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej