Królik w czereśniach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Królik w czereśniach

Autor: Navi

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wypłucz i przygotuj mięso z królika

Krok 2

Umyj i wypestkuj czereśnie

Krok 3

wymieszaj wszystko i wstaw do piekarnika na 1h

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej