Królik w czereśniach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Królik w czereśniach

Autor: Navi

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wypłucz i przygotuj mięso z królika

Krok 2

Umyj i wypestkuj czereśnie

Krok 3

wymieszaj wszystko i wstaw do piekarnika na 1h

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej