Królik w czereśniach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Królik w czereśniach

Autor: Navi

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wypłucz i przygotuj mięso z królika

Krok 2

Umyj i wypestkuj czereśnie

Krok 3

wymieszaj wszystko i wstaw do piekarnika na 1h

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Królik w czereśniach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Bataty z rozmarynem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej