kurczak w panierce

Autor: laleczka20 laleczka20

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pałki z kurczaka obmyć pod wodą

Krok 2

Posypać marynatą naturalna do kurczaka z rozmarynem pieprzem cayenne z obu stron

Krok 3

Smażymy z obu stron i dusimy mięsko aby było mięciutkie

Krok 4

Podajemy z ziemniakami i sałatką

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Przyprawa do pikantnego kurczaka Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Przyprawa do pikantnego kurczaka Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej