kurczak w panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

kurczak w panierce

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pałki z kurczaka obmyć pod wodą

Krok 2

Posypać marynatą naturalna do kurczaka z rozmarynem pieprzem cayenne z obu stron

Krok 3

Smażymy z obu stron i dusimy mięsko aby było mięciutkie

Krok 4

Podajemy z ziemniakami i sałatką

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • kurczak w panierce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej