Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie

Autor: siumen

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 łyżka

1 łyżka

4 łyżki

2 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na początku piersi z kurczaka kroimy na mniejsze kawałki.

Krok 2

Następnie z pozostałych skalników przygotowujemy marynatę, w której przez kilka godzin moczymy kurczaka.

Krok 3

Tak zamarynowane mięso pieczemy na grillu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kurczaka z grilla w musztardowej marynacie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Ciasto biszkoptowe
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej