
Składniki
3 łyżki
null
1 łyżka
3 łyżki
1 pęczek
1 sztuka
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kurczaka umyj, podziel na porcje i podsmaż na oliwie.
Krok 2
Następnie przełóż do rondla, posyp solą i przyprawą włoską.
Krok 3
Dodaj masło, podlej kilkoma łyżkami wody i duś pod przykryciem.
Krok 4
Po 10 minutach posyp połową koperku i duś kolejne 15 minut. Wlej śmietanę i resztę koperku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
12 osób ogląda przepis: 
Sałatka z faszerowanymi pomidorami
20 min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej