PRZEPISY.PL

Łosoś gotowany na parze

  • 45
  • 4
  • Średnie
  • 0
6
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • wywar z warzyw 2 szklanki
    • Krok 1

      Rybę podziel na 4 kawałki, a następnie usuń ości.
    • Krok 2

      Skrop sokiem z cytryn i oprósz Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr oraz pieprzem.
    • Krok 3

      W garnku na parze przygotuj wywar.
    • Krok 4

      Na natłuszczonej perforowanej wkładce ułóż kawałki łososia i przykryj je natłuszczoną folią aluminiową. Wkładkę umieść w garnku i przykryj pokrywką.
    • Krok 5

      Gotuj kilka minut, a następnie odwróć rybę i gotuj do czasu, gdy będzie miękka.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Przyprawa Uniwersalna Delikat KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    208
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    103
    osoby dodały do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    589
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Średnie
    133
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    6
    Łatwe