Łosoś smażony

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

397

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

1 szczypta

100 gramów

1 szczypta

2 sztuki

40 gramów

800 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Łososia przekrój wzdłuż na połówki. Usuń ości, zdejmij skórę z łuską i pokrój ukośnie na porcje.

Krok 2

Rybę umyj, osusz i posyp przyprawami. Pozostaw na 30 minut.

Krok 3

Posyp mąką i panieruj w rozmąconym jajku i bułce tartej.

Krok 4

Włóż na silnie rozgrzany tłuszcz i usmaż.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś smażony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś smażony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś smażony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś smażony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś smażony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś smażony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś smażony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Pasta z awokado - VIDEO
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej