
Składniki
200 gramów
1 sztuka
1 opakowanie
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Różyczki brokuł gotuj do miękkości.
Krok 2
Masło rozpuść w rondelku, dodaj do niego ugotowane brokuły i rozgnieć widelcem, aby brokuły i masło stworzyły jednolitą masę.
Krok 3
Makaron ugotuj al dente, odcedź.
Krok 4
Dodaj masę brokułowo-maślaną i wymieszaj najlepiej drewnianą łyżką. Posyp parmezanem i podaj zaraz po przygotowaniu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej