Składniki
7 opakowań
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
pokroić parówki w drobną kostkę ,przysmażyć pieczarki następnie ugotować makaron i odstawić, przez ten czas robić jajecznicę.
Krok 2
Do na wpół ściętej jajecznicy dodać pieczarki i parówki chwilę mieszać i dodać makaron. Następnie doprawić.
Krok 3
I gotowe, bardzo syte. Smacznego
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej