
Składniki
7 opakowań
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
pokroić parówki w drobną kostkę ,przysmażyć pieczarki następnie ugotować makaron i odstawić, przez ten czas robić jajecznicę.
Krok 2
Do na wpół ściętej jajecznicy dodać pieczarki i parówki chwilę mieszać i dodać makaron. Następnie doprawić.
Krok 3
I gotowe, bardzo syte. Smacznego
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej