Składniki
7 opakowań
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
pokroić parówki w drobną kostkę ,przysmażyć pieczarki następnie ugotować makaron i odstawić, przez ten czas robić jajecznicę.
Krok 2
Do na wpół ściętej jajecznicy dodać pieczarki i parówki chwilę mieszać i dodać makaron. Następnie doprawić.
Krok 3
I gotowe, bardzo syte. Smacznego
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Bigos domowy
90 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej