
Składniki
7 opakowań
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
pokroić parówki w drobną kostkę ,przysmażyć pieczarki następnie ugotować makaron i odstawić, przez ten czas robić jajecznicę.
Krok 2
Do na wpół ściętej jajecznicy dodać pieczarki i parówki chwilę mieszać i dodać makaron. Następnie doprawić.
Krok 3
I gotowe, bardzo syte. Smacznego
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej