Marchew po hiszpańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Marchew po hiszpańsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

3 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

100 gramów

5 łyżek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyszczone marchewki i cebule pokrój w kostkę.

Krok 2

Boczek również pokrój w kostkę, lekko stop, dorzuć warzywa i podsmaż nie rumieniąc.

Krok 3

Skrop wodą i duś do czasu, gdy składniki będą miękkie.

Krok 4

Dodaj tymianek oraz sól. Przed podaniem wymieszaj z posiekaną natką pietruszki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Tagliatelle ze szpinakiem
czas przygotowania
35 min.
stopień trudności

średnie

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej