Marchew po hiszpańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Marchew po hiszpańsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

3 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

100 gramów

5 łyżek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyszczone marchewki i cebule pokrój w kostkę.

Krok 2

Boczek również pokrój w kostkę, lekko stop, dorzuć warzywa i podsmaż nie rumieniąc.

Krok 3

Skrop wodą i duś do czasu, gdy składniki będą miękkie.

Krok 4

Dodaj tymianek oraz sól. Przed podaniem wymieszaj z posiekaną natką pietruszki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Kotlety pożarskie
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej