
Składniki
null
0.5 szklanki
null
1 pęczek
2 łyżeczki
1 sztuka
0.5 sztuki
4 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Serwatkę schłodź dobrze w lodówce i wymieszaj ze śmietaną i przyprawami.
Krok 2
Połącz zupę z pokrojonym w kostkę ogórkiem i posiekaną w paski sałatą. Udekoruj koperkiem.
Krok 3
Wiejska zupa najlepiej smakuje razem z grzankami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej