
Składniki
1 opakowanie
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
4 sztuki
1 szczypta
2 sztuki
1 szczypta
6 łyżek
300 gramów
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W średnim garnku rozpuść 2 kostki Rosół z kury Knorr, wrzuć pokrojoną w talarki marchew.
Krok 2
Gdy marchew zmięknie, dodaj przecier i doprowadź do wrzenia.
Krok 3
Dodaj czosnek oraz zioła. Dorzuć chilli, dopraw do smaku.
Krok 4
Do misek włóż po 2 łyżki makaronu, garść sera i zalej gorącą zupą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej