
Składniki
1 opakowanie
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
4 sztuki
1 szczypta
2 sztuki
1 szczypta
6 łyżek
300 gramów
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W średnim garnku rozpuść 2 kostki Rosół z kury Knorr, wrzuć pokrojoną w talarki marchew.
Krok 2
Gdy marchew zmięknie, dodaj przecier i doprowadź do wrzenia.
Krok 3
Dodaj czosnek oraz zioła. Dorzuć chilli, dopraw do smaku.
Krok 4
Do misek włóż po 2 łyżki makaronu, garść sera i zalej gorącą zupą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej