Meksykańska potrawka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Meksykańska potrawka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

null

6 sztuk

null

null

1 sztuka

1 opakowanie

4 sztuki

null

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki i parówki pokrój w plasterki, a cebulę w paski. Podsmaż wszystko na oleju.

Krok 2

Następnie dodaj dwie łyżki przecieru pomidorowego i podduś.

Krok 3

Dolej 200ml przegotowanej wody i duś pod przykryciem około 10 minut. Dodaj fasolę i kukurydzę. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Meksykańska potrawka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Meksykańska potrawka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Meksykańska potrawka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Meksykańska potrawka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Meksykańska potrawka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Meksykańska potrawka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Meksykańska potrawka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Meksykańska potrawka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Zupa krem kalafiorowa
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej