
Składniki
null
null
null
6 sztuk
null
null
1 sztuka
1 opakowanie
4 sztuki
null
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki i parówki pokrój w plasterki, a cebulę w paski. Podsmaż wszystko na oleju.
Krok 2
Następnie dodaj dwie łyżki przecieru pomidorowego i podduś.
Krok 3
Dolej 200ml przegotowanej wody i duś pod przykryciem około 10 minut. Dodaj fasolę i kukurydzę. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej