
Składniki
null
null
2 łyżki
null
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżka
1 szklanka
1 łyżeczka
1 sztuka
1 opakowanie
700 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso wyrób z namoczoną a następnie odciśniętą kajzerką, jajkiem , bułką tartą i przyprawami. Uformuj małe kotleciki i obtocz w bułce tartej.
Krok 2
Usmaż na oleju.
Krok 3
Marchewkę z groszkiem ugotuj w bulionie Knorr z dodatkiem masła.
Krok 4
Mąkę wymieszaj z małą ilością wody i zagęść jarzynkę. Przypraw pieprzem. Podawaj z kotlecikami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej