wiosenna surówka na grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

wiosenna surówka na grilla

Autor: aginaa

ratingratingratingratingrating

5

heart
33 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

120 osób wydrukowało

Pobierz pdf

98 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżeczki

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa myjemy dokładnie.

Krok 2

Ogórek, rzodkiewkę i paprykę kroimy w kostkę. Sałatę rwiemy na kawałki, szczypiorek i koperek siekamy.

Krok 3

Polewamy rozrobionym sosem do sałatek Knorra.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatkowy mix
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej