wiosenna surówka na grilla

Autor: aginaa

ratingratingratingratingrating

4

33 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

96 osób wydrukowało

Pobierz pdf

77 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżeczki

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa myjemy dokładnie.

Krok 2

Ogórek, rzodkiewkę i paprykę kroimy w kostkę. Sałatę rwiemy na kawałki, szczypiorek i koperek siekamy.

Krok 3

Polewamy rozrobionym sosem do sałatek Knorra.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • wiosenna surówka na grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej