mielone z serkiem topionym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

mielone z serkiem topionym

Autor: paulinkaa24

ratingratingratingratingrating

6

heart
24 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

21 osób wydrukowało

Pobierz pdf

44 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 szklanka

1 opakowanie

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżeczka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do mięsa mielonego dodać drobno posiekaną cebulę i zmiażdżony czosnek, dodać jajko i troszkę tartej bułki. Doprawić do smaku.

Krok 2

Doprawione mięso rozłożyć na dłoni, dać kawałek serka topionego i zwinąć tak aby serek został w środku.

Krok 3

Opanierować w bułce i smażyć na oleju:) pycha:D

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Duszona wieprzowina
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej