mielone z serkiem topionym

Autor: paulinkaa24

ratingratingratingratingrating

2

23 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

32 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 szklanka

1 opakowanie

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżeczka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do mięsa mielonego dodać drobno posiekaną cebulę i zmiażdżony czosnek, dodać jajko i troszkę tartej bułki. Doprawić do smaku.

Krok 2

Doprawione mięso rozłożyć na dłoni, dać kawałek serka topionego i zwinąć tak aby serek został w środku.

Krok 3

Opanierować w bułce i smażyć na oleju:) pycha:D

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • mielone z serkiem topionym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Placki owsiane
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej