Mięsne paluchy z farszem z orzechów. przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mięsne paluchy z farszem z orzechów.

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

trudne

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

6 łyżek

3 łyżki

2 łyżki

4 sztuki

150 gramów

3 łyżki

200 gramów

600 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab umyj , osusz i pokrój w plastry. Rozbij tłuczkiem.

Krok 3

Ser , śmietanę , chrzan i orzechy wymieszaj z jajkiem

Krok 4

Plastry mięsa posmaruj farszem następnie zwiń.

Krok 2

Oprósz mięso Przyprawą do mięs Knorr.

Krok 5

panieruj w rozmąconych jajkach oraz bułce tartej.

Krok 6

Smaż ze wszystkich stron do zrumienienia.

garlic

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mięsne paluchy z farszem z orzechów. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mięsne paluchy z farszem z orzechów. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mięsne paluchy z farszem z orzechów. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mięsne paluchy z farszem z orzechów. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mięsne paluchy z farszem z orzechów. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mięsne paluchy z farszem z orzechów. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mięsne paluchy z farszem z orzechów. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mięsne paluchy z farszem z orzechów. - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Kanapki z twarożkiem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej