
Składniki
null
null
6 łyżek
3 łyżki
2 łyżki
4 sztuki
150 gramów
3 łyżki
200 gramów
600 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Schab umyj , osusz i pokrój w plastry. Rozbij tłuczkiem.
Krok 3
Ser , śmietanę , chrzan i orzechy wymieszaj z jajkiem
Krok 4
Plastry mięsa posmaruj farszem następnie zwiń.
Krok 2
Oprósz mięso Przyprawą do mięs Knorr.
Krok 5
panieruj w rozmąconych jajkach oraz bułce tartej.
Krok 6
Smaż ze wszystkich stron do zrumienienia.

Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej