
Składniki
100 gramów
5 sztuk
0.5 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szynkę i kiełbasę suchą pokroić w kosteczkę. Kiełbasę białą i jajka ugotować - pokroić w kosteczkę.
Krok 2
Doprawić świeżo startym chrzanem i przyprawami. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
trudne
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej