
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
5 sztuk
100 gramów
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szynkę i kiełbasę suchą pokroić w kosteczkę. Kiełbasę białą i jajka ugotować - pokroić w kosteczkę.
Krok 2
Doprawić świeżo startym chrzanem i przyprawami. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej