
Składniki
3 szklanki
2 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Migdały sparz gorącą wodą.
Krok 2
Następnie wymieszaj je z 3 szklankami wody i zmiksuj.
Krok 3
Następnie przecedź.
Przepisy w Waszym wykonaniu
7 osób ogląda przepis: 

Zapiekanka z pieczarkami
60 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej