Domowe mleko migdałowe – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mleko migdałowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 szklanki

2 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały sparz gorącą wodą.

Krok 2

Następnie wymieszaj je z 3 szklankami wody i zmiksuj.

Krok 3

Następnie przecedź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.

Czytaj więcej

Bez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.

Czytaj więcej