Domowe mleko migdałowe – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mleko migdałowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 szklanki

2 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały sparz gorącą wodą.

Krok 2

Następnie wymieszaj je z 3 szklankami wody i zmiksuj.

Krok 3

Następnie przecedź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Sernik tarty
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej