Domowe mleko migdałowe – Zobacz na przepisy.pl

Mleko migdałowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 szklanki

2 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały sparz gorącą wodą.

Krok 2

Następnie wymieszaj je z 3 szklankami wody i zmiksuj.

Krok 3

Następnie przecedź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mleko migdałowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej