
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
3 ziarna
1.5 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę szatkujemy.
Krok 2
Wkładamy do głębokiego rondla, dolewamy szklankę wody. Wkładamy listek laurowy i ziele angielskie.
Krok 3
Przykrywamy pokrywką i dusimy do miękkości.
Krok 4
Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz pokruszoną kostką Knorr.
Krok 5
Koperek drobno siekamy. Dodajemy do kapusty pod koniec gotowania.
Krok 6
Dodajemy ocet. Mieszamy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej