Morska przekąska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Morska przekąska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

50 gramów

null szczypt

3 sztuki

null szczypt

2 łyżki

1 sztuka

1 sztuka

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet z ryby pokrój na małe kawałki, pieczarki na plasterki, marchew na talarki, a krewetki wrzuć do wrzątku, pogotuj przez 2 minuty, a następnie odsącz.

Krok 2

Na rozgrzany olej wrzuć marchew, po chwili dodaj rybę, krewetki, pieczarki, sos sojowy, Przyprawę w Mini kostkach Czosnek Knorr, cukier i pieprz.

Krok 3

Wszystko dokładnie wymieszaj i smaż przez ok. 7 minut, czasem mieszając.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej