Morska przekąska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Morska przekąska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

50 gramów

null szczypt

3 sztuki

null szczypt

2 łyżki

1 sztuka

1 sztuka

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet z ryby pokrój na małe kawałki, pieczarki na plasterki, marchew na talarki, a krewetki wrzuć do wrzątku, pogotuj przez 2 minuty, a następnie odsącz.

Krok 2

Na rozgrzany olej wrzuć marchew, po chwili dodaj rybę, krewetki, pieczarki, sos sojowy, Przyprawę w Mini kostkach Czosnek Knorr, cukier i pieprz.

Krok 3

Wszystko dokładnie wymieszaj i smaż przez ok. 7 minut, czasem mieszając.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Morska przekąska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Zrazy kasztelańskie
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej