
Składniki
1 łyżka
50 gramów
null szczypt
3 sztuki
null szczypt
2 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filet z ryby pokrój na małe kawałki, pieczarki na plasterki, marchew na talarki, a krewetki wrzuć do wrzątku, pogotuj przez 2 minuty, a następnie odsącz.
Krok 2
Na rozgrzany olej wrzuć marchew, po chwili dodaj rybę, krewetki, pieczarki, sos sojowy, Przyprawę w Mini kostkach Czosnek Knorr, cukier i pieprz.
Krok 3
Wszystko dokładnie wymieszaj i smaż przez ok. 7 minut, czasem mieszając.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej