Nadzienie fasolowe przepis – Zobacz na przepisy.pl

Nadzienie fasolowe

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

250 gramów

1 łyżka

1 opakowanie

1 sztuka

75 gramów

1 szczypta

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę pokrój w drobną kostkę. Rozgrzej olej i zeszklij na nim cebulę. Dodaj mięso, oprósz Przyprawą do kurczaka Knorr. Smaż rozgniatając łyżką, oby mięso się nie skleiło.

Krok 2

Odcedź fasolkę. Następnie dodaj ją do mięsa i podgrzej.

Krok 3

Krótko przed podaniem dodaj, wciąż mieszając, kwaśną śmietanę. Dopraw słodką papryką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Szybkie spaghetti carbonara
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej