Nadzienie fasolowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Nadzienie fasolowe

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 łyżka

1 szczypta

250 gramów

75 gramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę pokrój w drobną kostkę. Rozgrzej olej i zeszklij na nim cebulę. Dodaj mięso, oprósz Przyprawą do kurczaka Knorr. Smaż rozgniatając łyżką, oby mięso się nie skleiło.

Krok 2

Odcedź fasolkę. Następnie dodaj ją do mięsa i podgrzej.

Krok 3

Krótko przed podaniem dodaj, wciąż mieszając, kwaśną śmietanę. Dopraw słodką papryką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Zupa grochowa
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej