Nadzienie fasolowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Nadzienie fasolowe

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 łyżka

1 szczypta

250 gramów

75 gramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę pokrój w drobną kostkę. Rozgrzej olej i zeszklij na nim cebulę. Dodaj mięso, oprósz Przyprawą do kurczaka Knorr. Smaż rozgniatając łyżką, oby mięso się nie skleiło.

Krok 2

Odcedź fasolkę. Następnie dodaj ją do mięsa i podgrzej.

Krok 3

Krótko przed podaniem dodaj, wciąż mieszając, kwaśną śmietanę. Dopraw słodką papryką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nadzienie fasolowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Mięso na burgery
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej