
Składniki
null
2 sztuki
4 łyżki
1 pęczek
1 pęczek
300 gramów
4 łyżki
null
2 łyżki
2 łyżeczki
1 sztuka
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Starty ser wymieszaj z posiekaną natką pietruszki i posiekanym szczypiorkiem.
Krok 2
Dodaj jajka, skórkę z cytryny, pestki słonecznika, śmietanę. Wymieszaj, przypraw solą i pieprzem.
Krok 3
Opłukane i osuszone ryby natrzyj przyprawą do ryb oraz sokiem z cytryny.
Krok 4
Do środka ryby włóż serowe nadzienie, zepnij wykałaczkami.
Krok 5
Ryby obłóż kawałkami masła, zawiń w folię aluminiową, i piecz na grillu około 8 minut z każdej strony.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej