
Składniki
1 łyżka
4 łyżki
1 szklanka
2 sztuki
1 szklanka
0.5 szklanki
null
null
1 łyżeczka
1 opakowanie
6 łyżek
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Składniki na ciasto zmiksuj i usmaż z niego naleśniki.
Krok 2
Ser wymieszaj z żółtkiem, cukrem i cukrem waniliowym.
Krok 3
Serem posmaruj naleśniki, złóż na 4.
Krok 4
Podsmaż na patelni. Podawaj ze śmietaną, dżemem i udekoruj śmietaną w sprayu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Sałatka jogurtowo-krabowa
30 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej