
Składniki
1 łyżka
4 łyżki
1 szklanka
2 sztuki
1 szklanka
0.5 szklanki
null
null
1 łyżeczka
1 opakowanie
6 łyżek
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Składniki na ciasto zmiksuj i usmaż z niego naleśniki.
Krok 2
Ser wymieszaj z żółtkiem, cukrem i cukrem waniliowym.
Krok 3
Serem posmaruj naleśniki, złóż na 4.
Krok 4
Podsmaż na patelni. Podawaj ze śmietaną, dżemem i udekoruj śmietaną w sprayu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej