
Składniki
1 łyżeczka
600 mililitrów
300 gramów
600 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Lekko rozmroź gruszki.
Krok 2
Następnie zmiksuj je z kefirem i sokiem winogronowym.
Krok 3
Dopraw do smaku odrobiną cynamonu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej