Składniki
6 sztuk
1 szklanka
1 sztuka
0.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki pokrój w plastry, polej łyżką oleju, posyp szczypiorkiem i Delikatem. Wymieszaj.
Krok 2
Olej rozgrzej w wysokim garnku lub frytownicy. Ziemniaki podziel na 4 porcje i włóż jedną z nich na rozgrzany tłuszcz.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Kaszubski tort z fasoli
60 min.
średnie
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNa zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej