
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kto uważa, że ryby są mdłe i bez smaku, niech zrobi OKONIA MORSKIEGO W
Krok 2
OSTRYM PISTOU. Pistou to francuska wersja włoskiego sosu pesto. Jest idealnym dodatkiem do ryb, ale także pysznym sosem do makaronu i warzyw na parze.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 

Szakszuka
25 min.
łatwe
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej