Okoń morski w ostrym pistou przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Okoń morski w ostrym pistou

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

11 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kto uważa, że ryby są mdłe i bez smaku, niech zrobi OKONIA MORSKIEGO W

Krok 2

OSTRYM PISTOU. Pistou to francuska wersja włoskiego sosu pesto. Jest idealnym dodatkiem do ryb, ale także pysznym sosem do makaronu i warzyw na parze.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.

Czytaj więcej

Bez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.

Czytaj więcej