Okoń morski w ostrym pistou przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Okoń morski w ostrym pistou

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

2

heart
11 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kto uważa, że ryby są mdłe i bez smaku, niech zrobi OKONIA MORSKIEGO W

Krok 2

OSTRYM PISTOU. Pistou to francuska wersja włoskiego sosu pesto. Jest idealnym dodatkiem do ryb, ale także pysznym sosem do makaronu i warzyw na parze.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej