Składniki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kto uważa, że ryby są mdłe i bez smaku, niech zrobi OKONIA MORSKIEGO W
Krok 2
OSTRYM PISTOU. Pistou to francuska wersja włoskiego sosu pesto. Jest idealnym dodatkiem do ryb, ale także pysznym sosem do makaronu i warzyw na parze.
Przepisy w Waszym wykonaniu
11 osób ogląda przepis: 
Gyros w picie
60 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej