
Składniki
2 łyżki
1.5 sztuki
3 sztuki
1 plaster
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę , ser i pomidory pokroić na małe kawałki i podsmażyć na maśle na małym ogniu.
Krok 2
Jajka roztrzepać , dodać wodę sól i pieprz do smaku.
Krok 3
Kiełbasę , ser i pomidory zalać jajkami ,smażyć z obu stron.
Krok 4
Można dodać jeszcze do tego szynki zamiast kiełbasy . SMACZNEGO !!!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej