
Składniki
2 łyżki
1.5 sztuki
3 sztuki
1 plaster
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę , ser i pomidory pokroić na małe kawałki i podsmażyć na maśle na małym ogniu.
Krok 2
Jajka roztrzepać , dodać wodę sól i pieprz do smaku.
Krok 3
Kiełbasę , ser i pomidory zalać jajkami ,smażyć z obu stron.
Krok 4
Można dodać jeszcze do tego szynki zamiast kiełbasy . SMACZNEGO !!!
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej