Omlet z kiełbasą i pomidorami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Omlet z kiełbasą i pomidorami

Autor: lawenda99

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1.5 sztuki

3 sztuki

1 plaster

20 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kiełbasę , ser i pomidory pokroić na małe kawałki i podsmażyć na maśle na małym ogniu.

Krok 2

Jajka roztrzepać , dodać wodę sól i pieprz do smaku.

Krok 3

Kiełbasę , ser i pomidory zalać jajkami ,smażyć z obu stron.

Krok 4

Można dodać jeszcze do tego szynki zamiast kiełbasy . SMACZNEGO !!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Omlet z kiełbasą i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Omlet z kiełbasą i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Omlet z kiełbasą i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Omlet z kiełbasą i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Omlet z kiełbasą i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Omlet z kiełbasą i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Omlet z kiełbasą i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Omlet z kiełbasą i pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Uszka z kapustą i grzybami
czas przygotowania
65 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej