
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
6 sztuk
1 szczypta
1 łyżeczka
3 sztuki
1 łyżeczka
2 łyżki
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Krewetki rozmroź i odsącz.
Krok 2
Jajka ubij z 2 łyżkami zimnej wody, posól i wymieszaj z krewetkami.
Krok 3
Pieczarki i cebulę obierz, a następnie drobno posiekaj.
Krok 4
Dodaj kiełki, jajka z krewetkami, sos sojowy i energicznie wymieszaj. Przypraw.
Krok 5
Masę wylej na rozgrzany olej, upiecz z jednej strony, przewróć i upiecz z drugiej strony/
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej