Omlet z orzechami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Omlet z orzechami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

null

3 sztuki

4 sztuki

4 łyżki

null

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Orzechy drobno posiekaj.

Krok 2

Następnie zmiksuj wraz z resztą składników.

Krok 3

Czosnek posiekaj i natkę również.

Krok 4

Dodaj do orzechów posiekany czosnek, pietruszkę, sól i kolendrę. Omlet usmaż na oleju.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Omlet z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Omlet z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Omlet z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Omlet z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Omlet z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Omlet z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Omlet z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Omlet z orzechami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Pieczarki z boczkiem
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej