Omlet z cukinią, porem i pieczarkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Omlet z cukinią, porem i pieczarkami

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

4 sztuki

50 gramów

2 sztuki

1 łyżka

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa oczyść i pokrój na plasterki. Szczypior posiekaj drobno. Jajka roztrzep z pokruszoną kostką cebulową.

Krok 2

Na patelnię wlej oliwę, dodaj warzywa i smaż na średnim ogniu, aż do lekkiego zrumienienia. Dodaj jajka i smaż aż się zetną.

Krok 3

Przełóż omlet na talerz i posyp szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Omlet tajski
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej