Omlet z cukinią, porem i pieczarkami przepis – Zobacz na przepisy.pl

Omlet z cukinią, porem i pieczarkami

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

4 sztuki

50 gramów

2 sztuki

1 łyżka

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa oczyść i pokrój na plasterki. Szczypior posiekaj drobno. Jajka roztrzep z pokruszoną kostką cebulową.

Krok 2

Na patelnię wlej oliwę, dodaj warzywa i smaż na średnim ogniu, aż do lekkiego zrumienienia. Dodaj jajka i smaż aż się zetną.

Krok 3

Przełóż omlet na talerz i posyp szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Omlet z cukinią, porem i pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Omlet wegetariański
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej