
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
null
null
1 łyżka
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulkę obierz i razem z pomidorami pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
Dodaj rozkrojone na połówki oliwki.
Krok 3
Ser potnij na 6 plastrów i ułóż na folii aluminiowej, na wierzchu ułóż przygotowaną sałatkę, oprósz pieprzem.
Krok 4
Zawiń, ale niezbyt szczelnie, aby powietrze miało dostęp i grilluj przez 15 minut. Wierzch posyp bazylią.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej