
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
null
null
1 łyżka
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulkę obierz i razem z pomidorami pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
Dodaj rozkrojone na połówki oliwki.
Krok 3
Ser potnij na 6 plastrów i ułóż na folii aluminiowej, na wierzchu ułóż przygotowaną sałatkę, oprósz pieprzem.
Krok 4
Zawiń, ale niezbyt szczelnie, aby powietrze miało dostęp i grilluj przez 15 minut. Wierzch posyp bazylią.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej