Oscypek w warzywach

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

19

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

null

null

1 łyżka

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulkę obierz i razem z pomidorami pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Dodaj rozkrojone na połówki oliwki.

Krok 3

Ser potnij na 6 plastrów i ułóż na folii aluminiowej, na wierzchu ułóż przygotowaną sałatkę, oprósz pieprzem.

Krok 4

Zawiń, ale niezbyt szczelnie, aby powietrze miało dostęp i grilluj przez 15 minut. Wierzch posyp bazylią.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Oscypek w warzywach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Oscypek w warzywach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Oscypek w warzywach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Oscypek w warzywach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Oscypek w warzywach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Oscypek w warzywach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Oscypek w warzywach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
12 osób ogląda przepis:
Japoński sernik
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej