
Składniki
100 gramów
200 gramów
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Nachos delikatnie wysyp na blachę i oprósz startym na tarce serem.
Krok 2
Papryczki odsącz, pokrój w cienkie paski i ułóż na warstwie sera.
Krok 3
Nachos zapiekaj przez ok. 15-20 minut w temperaturze 200 stopni i przełóż ostrożnie na półmisek. Dopraw do smaku.
Krok 4
Ostre nachos serwuj razem ze śmietaną podaną w osobnej miseczce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej