Ostre nachos przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ostre nachos

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

200 gramów

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nachos delikatnie wysyp na blachę i oprósz startym na tarce serem.

Krok 2

Papryczki odsącz, pokrój w cienkie paski i ułóż na warstwie sera.

Krok 3

Nachos zapiekaj przez ok. 15-20 minut w temperaturze 200 stopni i przełóż ostrożnie na półmisek. Dopraw do smaku.

Krok 4

Ostre nachos serwuj razem ze śmietaną podaną w osobnej miseczce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej