"padnięte" Naleśniki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

"padnięte" Naleśniki

Autor: spea

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszać ze sobą wszystkie składniki, usmażyć na oleju (naleśniki powinny być o połowę mniejsze i grubsze niż te tradycyjne) Składamy je na pół, najlepiej smakują na ciepło z dżemem borówkowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej