"padnięte" Naleśniki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

"padnięte" Naleśniki

Autor: spea

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszać ze sobą wszystkie składniki, usmażyć na oleju (naleśniki powinny być o połowę mniejsze i grubsze niż te tradycyjne) Składamy je na pół, najlepiej smakują na ciepło z dżemem borówkowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • "padnięte" Naleśniki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej