
Składniki
3 sztuki
2 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę umyj i pokrój na mniejsze części, a czosnek posiekaj niezbyt drobno.
Krok 2
Rozgrzej olej i wrzuć czosnek. Podsmaż 30 sekund i dodaj rozkruszoną przyprawę Knorr.
Krok 3
Następnie dorzuć Pak Choi. Smaż przez ok. 3 minuty, aż kapusta zmięknie.
Krok 4
Cały czas mieszaj. Podawaj na gorąco. Kapusta wyśmienicie smakuje z ostrymi daniami mięsnymi.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej