Pak Choi z czosnkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pak Choi z czosnkiem

Autor: martaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

37 osób wydrukowało

Pobierz pdf

33 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

3 sztuki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę umyj i pokrój na mniejsze części, a czosnek posiekaj niezbyt drobno.

Krok 2

Rozgrzej olej i wrzuć czosnek. Podsmaż 30 sekund i dodaj rozkruszoną przyprawę Knorr.

Krok 3

Następnie dorzuć Pak Choi. Smaż przez ok. 3 minuty, aż kapusta zmięknie.

Krok 4

Cały czas mieszaj. Podawaj na gorąco. Kapusta wyśmienicie smakuje z ostrymi daniami mięsnymi.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pak Choi z czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pak Choi z czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pak Choi z czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pak Choi z czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pak Choi z czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pak Choi z czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pak Choi z czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pak Choi z czosnkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
15 osób ogląda przepis:
Kurczak po meksykańsku
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej