
Składniki
3 sztuki
2 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę umyj i pokrój na mniejsze części, a czosnek posiekaj niezbyt drobno.
Krok 2
Rozgrzej olej i wrzuć czosnek. Podsmaż 30 sekund i dodaj rozkruszoną przyprawę Knorr.
Krok 3
Następnie dorzuć Pak Choi. Smaż przez ok. 3 minuty, aż kapusta zmięknie.
Krok 4
Cały czas mieszaj. Podawaj na gorąco. Kapusta wyśmienicie smakuje z ostrymi daniami mięsnymi.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej