
Składniki
1 kilogram
1 opakowanie
6 sztuk
10 sztuk
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso natrzyj olejem, przyprawą Knorr oraz majerankiem.

Krok 2
Następnie mięso przełóż do rękawa do pieczenia.

Krok 3
Dołóż szalotki przekrojone na pół i cały czosnek.

Krok 4
Zamknij szczelnie woreczek i piecz w temperaturze 180 stopni przez 40 minut. Podawaj z kaszą lub ziemniakami.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do pieczeni Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej