
Składniki
1 kilogram
1 opakowanie
6 sztuk
10 sztuk
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso natrzyj olejem, przyprawą Knorr oraz majerankiem.
Krok 2
Następnie mięso przełóż do rękawa do pieczenia.
Krok 3
Dołóż szalotki przekrojone na pół i cały czosnek.
Krok 4
Zamknij szczelnie woreczek i piecz w temperaturze 180 stopni przez 40 minut. Podawaj z kaszą lub ziemniakami.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej