Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką

Autor: martaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżeczka

2 sztuki

2 sztuki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę Pak Choi przekrój wzdłuż na pół i posyp przyprawą Knorr. Odstaw na 10 minut.

Krok 2

Następnie gotuj na parze przez ok. 3 minuty, po czym porwij i włóż do miseczki.

Krok 3

Dodaj posiekany czosnek i cebulę i wlej sos ostrygowy. Wszystko dokładnie wymieszaj i podawaj na ciepło jako dodatek do ryżu i mięsa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pak Choi z sosem ostrygowym i szalotką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej