
Składniki
2 sztuki
5 łyżek
2 łyżki
4 sztuki
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę Pak Choi umyj i pokrój, a czosnek posiekaj.
Krok 2
Na rozgrzane dwie łyżki oleju wrzuć czosnek, kapustę oraz goździki i smaż, aż Pak Choi zmieni kolor.
Krok 3
Teraz wyjmij goździki.
Krok 4
W misce wymieszaj pozostały olej z sosem sojowym i sosem sałatkowym Knorr.
Krok 5
Wlej przygotowany sos do kapusty, chwilę zamieszaj i natychmiast podawaj. Najlepiej smakuje na ciepło do dań mięsnych.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej