
Składniki
2 sztuki
5 łyżek
2 łyżki
4 sztuki
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę Pak Choi umyj i pokrój, a czosnek posiekaj.
Krok 2
Na rozgrzane dwie łyżki oleju wrzuć czosnek, kapustę oraz goździki i smaż, aż Pak Choi zmieni kolor.
Krok 3
Teraz wyjmij goździki.
Krok 4
W misce wymieszaj pozostały olej z sosem sojowym i sosem sałatkowym Knorr.
Krok 5
Wlej przygotowany sos do kapusty, chwilę zamieszaj i natychmiast podawaj. Najlepiej smakuje na ciepło do dań mięsnych.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej

































