
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
1 łyżka
1 łyżeczka
2 sztuki
2 łyżki
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę posiekaj, jabłka obierz ze skórek i pokrój na dosyć cienkie plasterki, a parówki pokrój na krążki.
Krok 2
Na rozgrzany olej wrzuć cebulę i zeszklij, a następnie dodaj jabłka.
Krok 5
Kiedy z jabłek powstanie gęsty sos, zdejmij z ognia. Podawaj z ryżem.
Krok 3
Kiedy jabłka zaczną się rozpadać, wrzuć parówki, przecier oraz curry.
Krok 4
Całość dopraw przyprawą Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej