
Składniki
6 sztuk
1 sztuka
6 sztuk
null
1 pęczek
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki ugotuj i rozgnieć.
Krok 2
Seler i marchew zetrzyj na tarce o grubych oczkahc.
Krok 3
Namocz soję na noc.
Krok 4
Następnego dnia gotuj ją przez 1,5 godziny, po czym dodaj pozostałe składniki.
Krok 5
Piecz około 40 minut w temperaturze 100 stopni.

Dobra rada:
Produkty sojowe są bardzo popularne wśród wegan i wegetarian. Tofu, tempeh czy mleko sojowe to wartościowe źródła białka.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej