Pasztet warzywno - sojowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasztet warzywno - sojowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

6 sztuk

null

1 pęczek

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki ugotuj i rozgnieć.

Krok 2

Seler i marchew zetrzyj na tarce o grubych oczkahc.

Krok 3

Namocz soję na noc.

Krok 4

Następnego dnia gotuj ją przez 1,5 godziny, po czym dodaj pozostałe składniki.

Krok 5

Piecz około 40 minut w temperaturze 100 stopni.

pasibrzuch

Dobra rada:

Produkty sojowe są bardzo popularne wśród wegan i wegetarian. Tofu, tempeh czy mleko sojowe to wartościowe źródła białka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Pasztet domowy
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej