Pasztet warzywno - sojowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasztet warzywno - sojowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

6 sztuk

null

1 pęczek

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki ugotuj i rozgnieć.

Krok 2

Seler i marchew zetrzyj na tarce o grubych oczkahc.

Krok 3

Namocz soję na noc.

Krok 4

Następnego dnia gotuj ją przez 1,5 godziny, po czym dodaj pozostałe składniki.

Krok 5

Piecz około 40 minut w temperaturze 100 stopni.

pasibrzuch

Dobra rada:

Produkty sojowe są bardzo popularne wśród wegan i wegetarian. Tofu, tempeh czy mleko sojowe to wartościowe źródła białka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Kebab tradycyjny
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej