Pasztet warzywno - sojowy przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasztet warzywno - sojowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

6 sztuk

null

1 pęczek

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki ugotuj i rozgnieć.

Krok 2

Seler i marchew zetrzyj na tarce o grubych oczkahc.

Krok 3

Namocz soję na noc.

Krok 4

Następnego dnia gotuj ją przez 1,5 godziny, po czym dodaj pozostałe składniki.

Krok 5

Piecz około 40 minut w temperaturze 100 stopni.

pasibrzuch

Dobra rada:

Produkty sojowe są bardzo popularne wśród wegan i wegetarian. Tofu, tempeh czy mleko sojowe to wartościowe źródła białka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasztet warzywno - sojowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej